Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Савгіра Ю. О. 
Взаємний вплив оксиду сірки (IV) і води під час їх поглинання зерном кукурудзи / Ю. О. Савгіра, І. С. Пілюгіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 349-354. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_55
  Повний текст PDF - 539.171 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Савгіра Ю.
  • Пілюгіна І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Савгіра Ю. О. Взаємний вплив оксиду сірки (IV) і води під час їх поглинання зерном кукурудзи / Ю. О. Савгіра, І. С. Пілюгіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 349-354. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_55.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пілюгіна Інна Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського