Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Михайлов В. М. 
Аналіз поглядів на ієрархічну структуру, формування асортименту товарів та управління їх асортиментним складом / В. М. Михайлов, А. М. Чуйко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 327-333. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_51
  Повний текст PDF - 696.625 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Михайлов В.
  • Чуйко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Михайлов В. М. Аналіз поглядів на ієрархічну структуру, формування асортименту товарів та управління їх асортиментним складом / В. М. Михайлов, А. М. Чуйко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 327-333. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_51.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1963–) (технічні науки)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1943–) (технічні науки)
  • Чуйко Андрій Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського