Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Тягун Г. В. 
Расчет времени пребывания растворов и изменения технологических показателей в выпарной установке сахарного завода / Г. В. Тягун, К. О. Штангеев, Д. Г. Грищенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 318-326. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_50
  Повний текст PDF - 1.228 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тягун Г.
  • Штангеев К.
  • Грищенко Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тягун Г. В. Расчет времени пребывания растворов и изменения технологических показателей в выпарной установке сахарного завода / Г. В. Тягун, К. О. Штангеев, Д. Г. Грищенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 318-326. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_50.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського