Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Перцевой Ф. В. 
Споживні властивості коктейлів на основі молочних продуктів, яблучного соку, гарбузової пасти та "Ламідану” / Ф. В. Перцевой, С. П. Кущ, М. В. Рудавська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 11-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_4
  Повний текст PDF - 712.798 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Перцевой Ф.
  • Кущ С.
  • Рудавська М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Перцевой Ф. В. Споживні властивості коктейлів на основі молочних продуктів, яблучного соку, гарбузової пасти та "Ламідану” / Ф. В. Перцевой, С. П. Кущ, М. В. Рудавська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 11-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Перцевий Федір Всеволодович (технічні науки)
  • Вежлівцева Світлана Петрівна (1974–) (технічні науки)
  • Рудавська Марія Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського