Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Седо А. 
Оптимізація рецептурного складу молочно-білкового фаршу з використанням йодовмісної добавки / А. Седо, П. П. Пивоваров, Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 250-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_39
  Повний текст PDF - 1.022 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Седо А.
  • Пивоваров П.
  • Дейниченко Г.
  • Крамаренко Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Седо А. Оптимізація рецептурного складу молочно-білкового фаршу з використанням йодовмісної добавки / А. Седо, П. П. Пивоваров, Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 250-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_39.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пивоваров Павло Петрович (технічні науки)
  • Дейниченко Григорій Вікторович (технічні науки)
  • Крамаренко Дмитрий Павлович (технічні науки)
  • Крамаренко Дмитрий Павлович (технічні науки)
  • Крамаренко Дмитро Павлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського