Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Черевко О. І. 
Удосконалення процесу концетрування хмелевих екстрактів / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 225-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_35
  Повний текст PDF - 505.657 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Черевко О.
  • Кіптела Л.
  • Загорулько О.
  • Постольнік Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Черевко О. І. Удосконалення процесу концетрування хмелевих екстрактів / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 225-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_35.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черевко Олександр Іванович (технічні науки)
  • Кіптела Людмила Василівна (технічні науки)
  • Загорулько Олексій Євгенович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського