Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Григоренко О. М. 
Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів / О. М. Григоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 210-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_33
  Повний текст PDF - 911.451 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Григоренко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Григоренко О. М. Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів / О. М. Григоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 210-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_33.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Григоренко Олег Михайлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського