Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Павлюк Р. Ю. 
Нанотехнології БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини та їх використання в оздоровчих продуктах / Р. Ю. Павлюк, В. А. Афанасьєва, В. В. Яницький, Т. В. Крячко, О. О. Юр’єва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 3-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_3
  Повний текст PDF - 1.075 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Павлюк Р.
  • Афанасьєва В.
  • Яницький В.
  • Крячко Т.
  • Юр’єва О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Павлюк Р. Ю. Нанотехнології БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини та їх використання в оздоровчих продуктах / Р. Ю. Павлюк, В. А. Афанасьєва, В. В. Яницький, Т. В. Крячко, О. О. Юр’єва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 3-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  • Афанасьєва Віта Анатоліївна (технічні науки)
  • Яницький Віктор Васильович (технічні науки)
  • Крячко Тетяна Вікторівна (технічні науки)
  • Крячко Тетяна Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського