Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Мостепанюк О. С. 
Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості наповнювачів плодово-ягідних капсульних / О. С. Мостепанюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 184-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_29
  Повний текст PDF - 716.406 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мостепанюк О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мостепанюк О. С. Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості наповнювачів плодово-ягідних капсульних / О. С. Мостепанюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 184-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_29.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського