Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Ільчакова Ж. О. 
Дослідження загального хімічного складу та харчової цінності закусок емульсійного типу на основі квасолі / Ж. О. Ільчакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 177-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_28
  Повний текст PDF - 722.509 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ільчакова Ж.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ільчакова Ж. О. Дослідження загального хімічного складу та харчової цінності закусок емульсійного типу на основі квасолі / Ж. О. Ільчакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 177-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_28.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського