Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Мурликіна Н. В. 
Перспективи застосування емульгаторів гліцеридної природи в технологіях м’ясних продуктів / Н. В. Мурликіна, М. О. Янчева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 128-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_21
  Повний текст PDF - 996.974 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мурликіна Н.
  • Янчева М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мурликіна Н. В. Перспективи застосування емульгаторів гліцеридної природи в технологіях м’ясних продуктів / Н. В. Мурликіна, М. О. Янчева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 128-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мурликіна Наталя Віталіївна (технічні науки)
  • Янчева Марина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського