Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Погарська В. В. 
Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощів / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. В. Коробець, О. О. Юр'єва, Н. П. Максимова, Л. М. Череватенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_13
  Повний текст PDF - 865.3 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погарська В.
  • Павлюк Р.
  • Коробець Н.
  • Юр'єва О.
  • Максимова Н.
  • Череватенко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погарська В. В. Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощів / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. В. Коробець, О. О. Юр'єва, Н. П. Максимова, Л. М. Череватенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Погарська Вікторія Вадимівна (технічні науки)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  • Коробець Неллі Володимирівна (технічні науки)
  • Юр'єва Ольга Олексіївна (технічні науки)
  • Юр'єва Ольга Олександрівна (фармацевтичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського