Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Погарська В. В. Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощів / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. В. Коробець, О. О. Юр'єва, Н. П. Максимова, Л. М. Череватенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погарська В. В. Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощів / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. В. Коробець, О. О. Юр'єва, Н. П. Максимова, Л. М. Череватенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |