Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Гурський П. В. Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних / П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 63-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гурський П. В. Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних / П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 63-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |