Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Селютіна Г. А. 
Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництва / Г. А. Селютіна, І. Ф. Овчиннікова, Т. В. Щербакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 523-530. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_82
  Повний текст PDF - 1.078 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Селютіна Г.
  • Овчиннікова І.
  • Щербакова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Селютіна Г. А. Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництва / Г. А. Селютіна, І. Ф. Овчиннікова, Т. В. Щербакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 523-530. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_82.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Селютіна Галина Анатоліївна (технічні науки)
  • Щербакова Тетяна Віталіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського