Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дубініна А. А. 
Дослідження хімічного складу ботанічних сортів гарбуза, районованих у Східній Україні / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Т. М. Попова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 500-509. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_79
  Повний текст PDF - 1.012 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дубініна А.
  • Летута Т.
  • Попова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дубініна А. А. Дослідження хімічного складу ботанічних сортів гарбуза, районованих у Східній Україні / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Т. М. Попова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 500-509. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_79.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дубініна Антоніна Анатоліївна (технічні науки)
  • Летута Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  • Попова Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського