Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Труфкаті Л. В. 
Концептуальне обґрунтування розробки способу сушіння пряно-смакових фітокультур / Л. В. Труфкаті, С. М. Кобєлєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 468-474. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_74
  Повний текст PDF - 703.07 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Труфкаті Л.
  • Кобєлєва С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Труфкаті Л. В. Концептуальне обґрунтування розробки способу сушіння пряно-смакових фітокультур / Л. В. Труфкаті, С. М. Кобєлєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 468-474. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_74.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського