Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Варанкіна О. О. 
Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну а в молочних продуктах / О. О. Варанкіна, Л. В. Кричковська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 460-468. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_73
  Повний текст PDF - 1.051 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Варанкіна О.
  • Кричковська Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Варанкіна О. О. Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну а в молочних продуктах / О. О. Варанкіна, Л. В. Кричковська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 460-468. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_73.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Варанкіна Олександра Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського