Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Варанкіна О. О. Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну а в молочних продуктах / О. О. Варанкіна, Л. В. Кричковська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 460-468. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_73 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Варанкіна О. О. Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну а в молочних продуктах / О. О. Варанкіна, Л. В. Кричковська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 460-468. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_73.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |