Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Єфремов Ю. І. 
Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру / Ю. І. Єфремов, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, М. О. Карев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 411-418. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_67
  Повний текст PDF - 785.645 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Єфремов Ю.
  • Одарченко Д.
  • Одарченко А.
  • Карев М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Єфремов Ю. І. Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру / Ю. І. Єфремов, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, М. О. Карев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 411-418. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_67.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Одарченко Дмитро Миколайович (технічні науки)
  • Одарченко Андрій Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського