Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Крайнюк Л. М. 
Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства / Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Н. В. Чорна, А. М. Набокова, М. Д. Станевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 382-387. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_63
  Повний текст PDF - 595.248 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крайнюк Л.
  • Касілова Л.
  • Чорна Н.
  • Набокова А.
  • Станевич М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крайнюк Л. М. Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства / Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Н. В. Чорна, А. М. Набокова, М. Д. Станевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 382-387. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_63.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чорна Ніна Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського