Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Крайнюк Л. М. Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства / Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Н. В. Чорна, А. М. Набокова, М. Д. Станевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 382-387. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_63 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Крайнюк Л. М. Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства / Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Н. В. Чорна, А. М. Набокова, М. Д. Станевич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 382-387. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_63.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |