Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Погарська В. В. 
Функціональні комбіновані добавки з молочної сироватки, каротиноїдів із гарбуза та рослинних антиоксидантів / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, А. А. Берестова, Д. О. Глубокий, Н. І. Підгорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 20-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_6
  Повний текст PDF - 571.931 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погарська В.
  • Павлюк Р.
  • Берестова А.
  • Глубокий Д.
  • Підгорна Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погарська В. В. Функціональні комбіновані добавки з молочної сироватки, каротиноїдів із гарбуза та рослинних антиоксидантів / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, А. А. Берестова, Д. О. Глубокий, Н. І. Підгорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 20-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Погарська Вікторія Вадимівна (технічні науки)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  • Берестова Аделіна Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського