Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Погарська В. В. Функціональні комбіновані добавки з молочної сироватки, каротиноїдів із гарбуза та рослинних антиоксидантів / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, А. А. Берестова, Д. О. Глубокий, Н. І. Підгорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 20-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погарська В. В. Функціональні комбіновані добавки з молочної сироватки, каротиноїдів із гарбуза та рослинних антиоксидантів / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, А. А. Берестова, Д. О. Глубокий, Н. І. Підгорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 20-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |