Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Лисюк Г. М. 
Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, Н. Ф. Туз // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 323-328. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_54
  Повний текст PDF - 587.027 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лисюк Г.
  • Артамонова М.
  • Туз Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лисюк Г. М. Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, Н. Ф. Туз // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 323-328. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_54.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Артамонова Майя Володимирівна (технічні науки)
  • Туз Наталія Федорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського