Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Погожих М. І. 
Технологія дієтичних добавок на основі крові великої рогатої худоби і рослинної сировини / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 15-20 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_5
  Повний текст PDF - 459.842 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погожих М.
  • Євлаш В.
  • Нєміріч О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погожих М. І. Технологія дієтичних добавок на основі крові великої рогатої худоби і рослинної сировини / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 15-20 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Погожих Микола Іванович (технічні науки)
  • Євлаш Вікторія Владленівна (технічні науки)
  • Нєміріч Олександра Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського