Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Михайлов В. М. 
Дослідження процесу набухання клітковини картопляної торговельної марки potex / В. М. Михайлов, Л. Р. Димитриєвич, Т. М. Степанова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 281-284. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_46
  Повний текст PDF - 396.012 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Михайлов В.
  • Димитриєвич Л.
  • Степанова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Михайлов В. М. Дослідження процесу набухання клітковини картопляної торговельної марки potex / В. М. Михайлов, Л. Р. Димитриєвич, Т. М. Степанова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 281-284. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_46.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1963–) (технічні науки)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1943–) (технічні науки)
  • Степанова Тетяна Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського