Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Терешкін О. Г. 
Ефективність упровадження машини для очищення плодів перцю солодкого на підприємствах харчової промисловості / О. Г. Терешкін, М. А. Дядюк, Д. В. Горєлков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 273-281. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_45
  Повний текст PDF - 925.337 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Терешкін О.
  • Дядюк М.
  • Горєлков Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Терешкін О. Г. Ефективність упровадження машини для очищення плодів перцю солодкого на підприємствах харчової промисловості / О. Г. Терешкін, М. А. Дядюк, Д. В. Горєлков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 273-281. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_45.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Терешкін Олег Георгійович (технічні науки)
  • Дядюк Марина Анатоліївна (економічні науки)
  • Горєлков Дмитро Вікторович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського