Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кононенко Т. П. 
Особливості організації та технічного оснащення сандвіч-барів / Т. П. Кононенко, В. О. Єфімова, І. В. Золотухіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 255-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_42
  Повний текст PDF - 657.916 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кононенко Т.
  • Єфімова В.
  • Золотухіна І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кононенко Т. П. Особливості організації та технічного оснащення сандвіч-барів / Т. П. Кононенко, В. О. Єфімова, І. В. Золотухіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 255-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_42.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Золотухіна Інна Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського