Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Семенюк Д. П. 
Удосконалення процесу холодильної обробки культивованих грибів / Д. П. Семенюк, В. А. Куценко, М. П. Головко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 220-226. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_36
  Повний текст PDF - 723.178 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Семенюк Д.
  • Куценко В.
  • Головко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Семенюк Д. П. Удосконалення процесу холодильної обробки культивованих грибів / Д. П. Семенюк, В. А. Куценко, М. П. Головко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 220-226. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_36.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Семенюк Дмитро Павлович (технічні науки)
  • Куценко Віктор Анатолійович (технічні науки)
  • Головко Микола Павлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського