Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Погожих М. І. 
Процес сушіння як енергоефективний перехід термодинамічної системи у стан рівноваги / М. І. Погожих, М. М. Цуркан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 172-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_29
  Повний текст PDF - 661.911 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погожих М.
  • Цуркан М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погожих М. І. Процес сушіння як енергоефективний перехід термодинамічної системи у стан рівноваги / М. І. Погожих, М. М. Цуркан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 172-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Погожих Микола Іванович (технічні науки)
  • Цуркан Микола Михайлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського