Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Жигаленко І. Ю. 
Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусів / І. Ю. Жигаленко, М. Б. Колеснікова, Б. О. Панікарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 139-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_24
  Повний текст PDF - 497.892 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Жигаленко І.
  • Колеснікова М.
  • Панікарова Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Жигаленко І. Ю. Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусів / І. Ю. Жигаленко, М. Б. Колеснікова, Б. О. Панікарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 139-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Колеснікова Марина Борисівна (технічні науки)
  • Панікарова Богдана Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського