Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Дубатовка Г. В. Зберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировини / Г. В. Дубатовка, А. В. Асауляк, І. Б. Врем’я // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 125-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дубатовка Г. В. Зберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировини / Г. В. Дубатовка, А. В. Асауляк, І. Б. Врем’я // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 125-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |