Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дубатовка Г. В. 
Зберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировини / Г. В. Дубатовка, А. В. Асауляк, І. Б. Врем’я // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 125-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_22
  Повний текст PDF - 490.097 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дубатовка Г.
  • Асауляк А.
  • Врем’я І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дубатовка Г. В. Зберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировини / Г. В. Дубатовка, А. В. Асауляк, І. Б. Врем’я // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 125-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Асауляк Альона Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського