Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Холодова О. А. 
Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуванню / О. А. Холодова, О. М. Сафонова, О. Ю. Шуліка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 102-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_18
  Повний текст PDF - 441.998 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Холодова О.
  • Сафонова О.
  • Шуліка О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Холодова О. А. Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуванню / О. А. Холодова, О. М. Сафонова, О. Ю. Шуліка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 102-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Холодова Олена Анатоліївна (технічні науки)
  • Сафонова Ольга Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського