Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Юрченко С. Л. Обґрунтування доцільності використання карагінанів у технології молочних десертів / С. Л. Юрченко, Г. О. Сабодаш, С. М. Коваленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 82-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Юрченко С. Л. Обґрунтування доцільності використання карагінанів у технології молочних десертів / С. Л. Юрченко, Г. О. Сабодаш, С. М. Коваленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 82-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |