Наукова періодика України Вопросы проектирования и производства конструкций летательных аппаратов


Остапчук В. В. 
Влияние режимов упрочняющей термической обработки на структуру и свойства титанового сплава ВТ22 / В. В. Остапчук, Н. И. Семишов // Вопросы проектирования и производства конструкций летательных аппаратов. - 2010. - Вып. 2. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pptvk_2010_2_6
Исследовано влияние режимов закалки и старения на структуру и свойства титанового сплава ВТ22. С этой целью образцы подвергались закалке при температурах выше, ниже и равной температуре (<$E alpha~+~beta~symbol Л~beta>)-превращения: 750, 850 и 900 <$E symbol Р>С с последующим старением при температурах 400, 500 и 600 <$E symbol Р>С. С использованием растрового электронного микроскопа с системой энергодисперсионного микроанализа РЭМ-106 проанализирована микроструктура образцов, а также определено распределение легирующих элементов в <$E alpha>- и <$E beta>-твердых растворах.
  Повний текст PDF - 411.07 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Остапчук В.
  • Семишов Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Остапчук В. В. Влияние режимов упрочняющей термической обработки на структуру и свойства титанового сплава ВТ22 / В. В. Остапчук, Н. И. Семишов // Вопросы проектирования и производства конструкций летательных аппаратов. - 2010. - Вып. 2. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pptvk_2010_2_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Остапчук Валентина Віталіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського