Наукова періодика України Праці Одеського політехнічного університету


Коваленко О. М. 
Проблеми та передумови забезпечення конкурентоспроможності сучасного харчового підприємства / О. М. Коваленко // Праці Одеського політехнічного університету. - 2011. - № 1. - С. 267-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Popu_2011_1_52
Розглянуто ключові аспекти забезпечення конкурентоспроможності харчового підприємства. Сформульовано найбільш важливі параметри забезпечення конкурентоспроможності підприємства харчової промисловості та розкрито сутність проблем у цій сфері за сучасних умов господарювання. Визначено основні передумови забезпечення конкурентоспроможності сучасного харчового підприємства.
  Повний текст PDF - 260.488 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коваленко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коваленко О. М. Проблеми та передумови забезпечення конкурентоспроможності сучасного харчового підприємства / О. М. Коваленко // Праці Одеського політехнічного університету. - 2011. - № 1. - С. 267-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Popu_2011_1_52.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коваленко Олександр Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського