Наукова періодика України | Праці Одеського політехнічного університету | ||
Коваленко О. М. Проблеми та передумови забезпечення конкурентоспроможності сучасного харчового підприємства / О. М. Коваленко // Праці Одеського політехнічного університету. - 2011. - № 1. - С. 267-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Popu_2011_1_52 Розглянуто ключові аспекти забезпечення конкурентоспроможності харчового підприємства. Сформульовано найбільш важливі параметри забезпечення конкурентоспроможності підприємства харчової промисловості та розкрито сутність проблем у цій сфері за сучасних умов господарювання. Визначено основні передумови забезпечення конкурентоспроможності сучасного харчового підприємства. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коваленко О. М. Проблеми та передумови забезпечення конкурентоспроможності сучасного харчового підприємства / О. М. Коваленко // Праці Одеського політехнічного університету. - 2011. - № 1. - С. 267-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Popu_2011_1_52.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |