Наукова періодика України | Питання культурології | ||
Плюта О. П. Кухня як репрезентант гастрономічної культури в сучасному суспільстві / О. П. Плюта // Питання культурології. - 2017. - Вип. 32. - С. 128-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkl_2017_32_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Плюта О. П. Кухня як репрезентант гастрономічної культури в сучасному суспільстві / О. П. Плюта // Питання культурології. - 2017. - Вип. 32. - С. 128-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkl_2017_32_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |