Наукова періодика України Єдине здоров'я та проблеми харчування України


Кузьминський С. М. 
Сучасні тенденції в мікробіології харчових продуктів / С. М. Кузьминський, Н. О. Стаднічук, Т. І. Мороз, Г. Т. Архипчук // Проблеми харчування. - 2017. - № 2. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2017_2_8
  Повний текст PDF - 83.544 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кузьминський С.
  • Стаднічук Н.
  • Мороз Т.
  • Архипчук Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кузьминський С. М. Сучасні тенденції в мікробіології харчових продуктів / С. М. Кузьминський, Н. О. Стаднічук, Т. І. Мороз, Г. Т. Архипчук // Проблеми харчування. - 2017. - № 2. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2017_2_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського