Наукова періодика України | Єдине здоров'я та проблеми харчування України | ||
Росада М. О. Критеріальний розподіл об’єктів за ступенем ризику інфікування в закладах громадського харчування та побутового обслуговування населення / М. О. Росада // Проблеми харчування. - 2017. - № 1. - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2017_1_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Росада М. О. Критеріальний розподіл об’єктів за ступенем ризику інфікування в закладах громадського харчування та побутового обслуговування населення / М. О. Росада // Проблеми харчування. - 2017. - № 1. - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2017_1_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |