Наукова періодика України Єдине здоров'я та проблеми харчування України


Швець О. В. 
Зниження надмірного вживання кухонної солі для профілактики розвитку серцево-судинних захворювань. Досвід європейських країн / О. В. Швець, І. О. Раїлко, В. В. Сластін, Л. В. Москальчук // Проблеми харчування. - 2014. - № 2. - С. 51-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2014_2_8
  Повний текст PDF - 89.258 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Швець О.
  • Раїлко І.
  • Сластін В.
  • Москальчук Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Швець О. В. Зниження надмірного вживання кухонної солі для профілактики розвитку серцево-судинних захворювань. Досвід європейських країн / О. В. Швець, І. О. Раїлко, В. В. Сластін, Л. В. Москальчук // Проблеми харчування. - 2014. - № 2. - С. 51-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkh_2014_2_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Швець Олег Віталійович (медичні науки)
  • Лоза Людмила Володимирівна (медичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського