Наукова періодика України | Поліграфія і видавнича справа | ||
Катрук М. І. Формування споживних властивостей книги як особливого товару / М. І. Катрук, В. С. Лукашов // Поліграфія і видавнича справа. - 2014. - № 3. - С. 87-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pivs_2014_3_17 Наведено результати дослідження споживних властивостей книги з позицій сучасного товарознавства. Окреслено шляхи подальшої оптимізації маркування книги для підвищення ефективності її вибору під час купівлі. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Катрук М. І. Формування споживних властивостей книги як особливого товару / М. І. Катрук, В. С. Лукашов // Поліграфія і видавнича справа. - 2014. - № 3. - С. 87-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pivs_2014_3_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |