Наукова періодика України Поліграфія і видавнича справа


Катрук М. І. 
Формування споживних властивостей книги як особливого товару / М. І. Катрук, В. С. Лукашов // Поліграфія і видавнича справа. - 2014. - № 3. - С. 87-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pivs_2014_3_17
Наведено результати дослідження споживних властивостей книги з позицій сучасного товарознавства. Окреслено шляхи подальшої оптимізації маркування книги для підвищення ефективності її вибору під час купівлі.
  Повний текст PDF - 369.962 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Катрук М.
  • Лукашов В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Катрук М. І. Формування споживних властивостей книги як особливого товару / М. І. Катрук, В. С. Лукашов // Поліграфія і видавнича справа. - 2014. - № 3. - С. 87-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pivs_2014_3_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Катрук Марія Ігорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського