Наукова періодика України Педагогіка і психологія професійної освіти


Руденко Л. 
Підготовка майстрів ресторанного обслуговування до підприємницької діяльності: методологічний аспект / Л. Руденко, О. Замфереско // Педагогіка і психологія професійної освіти. - 2017. - № 2. - С. 16-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pippo_2017_2_4
  Повний текст PDF - 578.03 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Руденко Л.
  • Замфереско О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Руденко Л. Підготовка майстрів ресторанного обслуговування до підприємницької діяльності: методологічний аспект / Л. Руденко, О. Замфереско // Педагогіка і психологія професійної освіти. - 2017. - № 2. - С. 16-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pippo_2017_2_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Руденко Лілія Миколаївна (педагогічні науки)
  • Руденко Лариса Анатоліївна (1961–) (педагогічні науки)
  • Руденко Людмила Степанівна (педагогічні науки)
  • Замфереско Олена Вікторівна (педагогічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського