Наукова періодика України Проблеми інженерно-педагогічної освіти


Лазарєва Т. А. 
Формування професійно важливих якостей творчої діяльності у майбутніх інженерів-технологів харчової галузі / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2015. - № 46. - С. 109-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pipo_2015_46_18
Розглянуто проблему формування професійно важливих якостей творчої діяльності у майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Теоретично обгрунтовано структуру професійно важливих якостей, що складається з блоку мотиваційно-цільових, когнітивних, світоглядних та організаційно-діяльнісних якостей майбутнього фахівця. Встановлено складові системи професійно важливих якостей, що обумовлюють творчу діяльність майбутнього фахівця у процесі розробки та удосконалення харчових продуктів, технологій та обладнання.Рассмотрена проблема формирования профессионально важных качеств творческой деятельности у будущих инженеров-технологов пищевой отрасли. Теоретически обосновано структуру профессионально важных качеств, которая состоит из блоков мотивационно-целевых, когнитивных, мировоззренческих и организационно-деятельностных качеств будущих специалистов. Определены составляющие системы профессионально важных качеств , которые сопровождают творческую деятельность специалиста в процессе разработки и усовершенствования пищевых продуктов, технологий и оборудования.The problem of formation of professionally important qualities of creativity for future engineers the food industry are reviewed in the paper. Found that creative activity engineer associated with the development and improvement of food products, technologies and equipment. Structure professionally important qualities of creativity theoretically are grounded. It consists of a motivational target, cognitive, ideological and organizational qualities of future-activity specialist.
  Повний текст PDF - 446.73 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лазарєва Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лазарєва Т. А. Формування професійно важливих якостей творчої діяльності у майбутніх інженерів-технологів харчової галузі / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2015. - № 46. - С. 109-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pipo_2015_46_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського