Наукова періодика України Проблеми інженерно-педагогічної освіти


Лазарєва Т. А. 
Формування цілей професійної підготовки інженерів-технологів харчової галузі до науково-дослідної діяльності / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 40-41. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pipo_2013_40-41_12
Встановлено актуальну проблему професійної підготовки інженерів-технологів харчової галузі до науково-дослідної діяльності, а саме: обгрунтування та розробку цілей навчання майбутніх фахівців. Визначено, що в процесі формування цілей професійної підготовки інженерів-технологів до науково-дослідної діяльності слід застосовувати компетентнісний підхід. За цих умов встановлюють перелік знань, умінь та професійно важливих якостей, що складають науково-дослідну компетенцію майбутнього інженера-технолога харчової галузі.Выявлена актуальная проблема профессиональной подготовки инженеров-технологов пищевой отрасли к научно-исследовательской деятельности, а именно обоснование и разработка целей обучения будущих специалистов. Установлено, что в процессе формирования целей профессиональной подготовки инженеров-технологов к научно-исследовательской деятельности необходимо учитывать компетентностный подход. При этом устанавливают знания, умения и профессионально важные качества, которые составляют научно-исследовательскую компетенцию будущего инженера-технолога пищевой отрасли.This article established the actual problem of training engineers of food industry to research activities. It is proved and developed learning objectives for future professionals. The role of competence approach in shaping the purposes of training engineers in research activities is defined. The knowledge, skills and professionally important qualities that make up the research competence of the future engineer food industry are established.
  Повний текст PDF - 294.748 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лазарєва Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лазарєва Т. А. Формування цілей професійної підготовки інженерів-технологів харчової галузі до науково-дослідної діяльності / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 40-41. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pipo_2013_40-41_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського