Наукова періодика України Проблеми інженерно-педагогічної освіти


Ильминская О. А. 
Формирование целей обучения будущих инженеров-технологов пищевой отрясли / О. А. Ильминская // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 38-39. - С. 230-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pipo_2013_38-39_36
Рассмотрены требования, предъявляемые к инженерам-технологам пищевой отрасли на предприятиях в соответствии с требованиями современной пищевой промышленности. Определены цели обучения будущих инженеров-технологов пищевой отрасли в виде перечня знаний, умений и профессионально важных качеств, необходимых будущему специалисту для выполнения профессиональных обязанностей.Розглянуто вимоги, які висуваються до інженера-технолога харчової галузі на підприємствах відповідно до вимог сучасної харчової промисловості. Визначено цілі навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі у вигляді переліку знань, умінь і професійно важливих якостей, необхідних майбутньому фахівцю для виконання професійних обов’язків.The author considered the requirements demanded from engineers to the food industry enterprises in accordance with the requirements of the modern food industry. The paper showed purposes of training future engineers in the food industry as a list of knowledge, skills and professionally important qualities needed for the future specialist to perform professional duties.
  Повний текст PDF - 228.569 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ильминская О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ильминская О. А. Формирование целей обучения будущих инженеров-технологов пищевой отрясли / О. А. Ильминская // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 38-39. - С. 230-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pipo_2013_38-39_36.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського