Наукова періодика України Проблеми інженерно-педагогічної освіти


Лазарєва Т. А. 
Оновлення змісту навчання з новітніх харчових продуктів у професійній підготовці майбутніх фахівців харчової галузі / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2011. - № 30-31. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pipo_2011_30-31_12
Розглянуто сучасні тенденції розвитку харчової галузі, визначено основні завдання щодо розширення асортименту харчової продукції та створення нового напряму продуктів – продуктів функціонального призначення. Визначено, що поява нової продукції, технології та обладнання повинна бути відображена у змісті освіти з професійної підготовки фахівців харчової галузі. Запропоновано шляхи оновлення змісту навчання, визначено міжпредметні зв’язки та перспективи підготовки фахівців харчової галузі.Рассмотрены современные тенденции развития пищевой отрасли, определены основные задачи по расширению ассортимента пищевой продукции и созданию нового направления – продуктов функционального назначения. Определено, что появление новых продуктов, технологии и оборудования должно быть отображено в содержании образования и профессиональной подготовки специалистов пищевой отрасли. Предложены пути обновления содержания образования, определены межпредметные связи и перспективы подготовки специалистов пищевой отрасли.The article treats modern trends of developing the food industry. The basic tasks have been defined concerning expansion of foodstuff assortment and creating a new field-foodstuffs of functional purpose. In has been concluded that new foodstuffs, technologies and equipment used must be reflected in contents of education and professional training of food industry specialists. Ways of updating education contents are suggested, intersubject links and prospects of food industry specialists are defined.
  Повний текст PDF - 343.592 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лазарєва Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лазарєва Т. А. Оновлення змісту навчання з новітніх харчових продуктів у професійній підготовці майбутніх фахівців харчової галузі / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2011. - № 30-31. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pipo_2011_30-31_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського