Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Галясний І. Білково-протеїназний комплекс безглютенового тіста в присутності молочних білків / І. Галясний, Т. Гавриш, О. Шаніна // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 1. - С. 10-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2018_1_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Галясний І. Білково-протеїназний комплекс безглютенового тіста в присутності молочних білків / І. Галясний, Т. Гавриш, О. Шаніна // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 1. - С. 10-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2018_1_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |