Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Галясний І. 
Білково-протеїназний комплекс безглютенового тіста в присутності молочних білків / І. Галясний, Т. Гавриш, О. Шаніна // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 1. - С. 10-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2018_1_4
  Повний текст PDF - 665.517 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Галясний І.
  • Гавриш Т.
  • Шаніна О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Галясний І. Білково-протеїназний комплекс безглютенового тіста в присутності молочних білків / І. Галясний, Т. Гавриш, О. Шаніна // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 1. - С. 10-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2018_1_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського