Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Голембовська Н. 
Виготовлення дієтичних варених ковбас з додаванням біологічно-активної добавки насіння чіа / Н. Голембовська, Б. Леонова, Е. Старкова, О. Очколяс // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 6. - С. 33-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_6_10
  Повний текст PDF - 324.961 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Голембовська Н.
  • Леонова Б.
  • Старкова Е.
  • Очколяс О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Голембовська Н. Виготовлення дієтичних варених ковбас з додаванням біологічно-активної добавки насіння чіа / Н. Голембовська, Б. Леонова, Е. Старкова, О. Очколяс // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 6. - С. 33-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_6_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського