Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Голембовська Н. Виготовлення дієтичних варених ковбас з додаванням біологічно-активної добавки насіння чіа / Н. Голембовська, Б. Леонова, Е. Старкова, О. Очколяс // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 6. - С. 33-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_6_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Голембовська Н. Виготовлення дієтичних варених ковбас з додаванням біологічно-активної добавки насіння чіа / Н. Голембовська, Б. Леонова, Е. Старкова, О. Очколяс // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 6. - С. 33-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_6_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |