Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Баль-Прилипко Л. Використання ферментних препаратів при виробництві варених ковбас / Л. Баль-Прилипко, Ю. Крижова, О. Гармаш // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_5_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. Використання ферментних препаратів при виробництві варених ковбас / Л. Баль-Прилипко, Ю. Крижова, О. Гармаш // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_5_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |