Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Баль-Прилипко Л. Оцінка безпечності ікри Ampullaria glauca для використання в оздоровчому харчуванні / Л. Баль-Прилипко, Л. Дерев’янко, О. Андрощук // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 41-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_5_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. Оцінка безпечності ікри Ampullaria glauca для використання в оздоровчому харчуванні / Л. Баль-Прилипко, Л. Дерев’янко, О. Андрощук // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 41-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_5_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |