Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Баль-Прилипко Л. Застосування математичного моделювання у виробництві копчено-вареного балика "голосіївський" / Л. Баль-Прилипко, Н. Слободянюк, Е. Старкова, Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_3_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. Застосування математичного моделювання у виробництві копчено-вареного балика "голосіївський" / Л. Баль-Прилипко, Н. Слободянюк, Е. Старкова, Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_3_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |