Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Ніколаєнко М. Ідентифікація потенційно небезпечних факторів при виробленні м’ясних консервів в умовах ТОВ "пирятинський делікатес" / М. Ніколаєнко // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 6-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_3_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ніколаєнко М. Ідентифікація потенційно небезпечних факторів при виробленні м’ясних консервів в умовах ТОВ "пирятинський делікатес" / М. Ніколаєнко // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 6-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_3_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |