Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Ніколаєнко М. 
Ідентифікація потенційно небезпечних факторів при виробленні м’ясних консервів в умовах ТОВ "пирятинський делікатес" / М. Ніколаєнко // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 6-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_3_4
  Повний текст PDF - 960.195 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ніколаєнко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ніколаєнко М. Ідентифікація потенційно небезпечних факторів при виробленні м’ясних консервів в умовах ТОВ "пирятинський делікатес" / М. Ніколаєнко // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 6-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_3_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського