Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Баль-Прилипко Л. 
Як подовжити термін зберігання м’яса курчат-бройлерів / Л. Баль-Прилипко, М. Морозова // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 6. - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_6_7
  Повний текст PDF - 304.679 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баль-Прилипко Л.
  • Морозова М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баль-Прилипко Л. Як подовжити термін зберігання м’яса курчат-бройлерів / Л. Баль-Прилипко, М. Морозова // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 6. - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_6_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського