Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Баль-Прилипко Л. Як подовжити термін зберігання м’яса курчат-бройлерів / Л. Баль-Прилипко, М. Морозова // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 6. - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_6_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. Як подовжити термін зберігання м’яса курчат-бройлерів / Л. Баль-Прилипко, М. Морозова // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 6. - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_6_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |